Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (line 107 of /customers/a/6/4/munkens.dk/httpd.www/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/a/6/4/munkens.dk/httpd.www/includes/common.inc).

Mongoliets stjernevrimmel

Mongoliets gennemsnitshøjde over havet er 1580 m, og det fact, kombineret med den evige vind, giver nogle rigtig kolde nætter. Sjældent er der en sky på himlen om natten til at holde lidt på dagsvarmen, hvilket omvendt betyder, at en fuldstændig vanvittig flot stjernehimmel viser sig for os, helt derude hvor intet kunstigt lys kan genere vores øjne. De gode gamle stjernetegn er der alle sammen. Som et rendezvous til en fest hos Zeus, er alle ankommet ad den spraglede Mælkevej, der lyser smukt og hvidt op i himmelrummet – Orion med Cassiopeia under armen og Karls(berg)vognen med ølforsyninger til festen. Et par stjerneskud suser over himlen og giver indtryk af fyrværkeri, mens Venus og en meget ny måne tavse betragter stjernernes udskejelser i deres vandring over himmellegemet. Morgenerne er uforskammet kolde og det eneste, der kan lokke folk ud af de varme soveposer før solen rigtig er stået op, er den snarligt tilberedte kaffe og forventningerne om en ny dags eventyr. - See more at: http://www.munkens.dk/asien/mongoliet/mongoliet-rundtur/mongoliet-%E2%80...