You are here

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/a/6/4/munkens.dk/httpd.www/includes/menu.inc).

Sommer - Odeceixe, Lagos, Silves

Sommer - Odeceixe, Lagos, Silves l Portugal l Besøgsår: 2014

Dejlig sommerferie i Portugal med et par dage i Lissabon og derefter en uges tid i Melides. Herfra tog Clau, Cat og jeg til Odeceixe, beliggende på grænsen mellem Alentejo og Algarve. Meget smuk by. Og det ganske særlige ved byen er dets placering ved siden af floden Ribeira de Seixe, som leder ud til Atlanterhavet: http://en.wikipedia.org/wiki/Odeceixe.

Videre til Algarve, hvor vi havde et par dage i Lagos. Lagos er specielt kendt for dets spetakluære strande og deres bådture ud til strandene. Jeg nabbede desuden en dejlig morgenløbetur ud langs strandene, ikke ude i sandet, men langs stisystemer, hvor jeg kunne betragte strandene fra oven.

Sidst tog vi ud til en gammel middelalderby ved navn Silves, hvor der ligger en prægtig borg. Byen er lidt død nu, men man kunne sagtens forestille sig fortidens aktivitet.

Tilbage og have nogle dage i Melides, før turen gik retur til Lissabon og hjem til DK.