You are here

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/a/6/4/munkens.dk/httpd.www/includes/menu.inc).

Forår i Georgien

Forår i Georgien l Georgien l Besøgsår: 2012

Georgien er et land, som næsten er sprængfarligt som et nyt potentielt rejsemål. FOR POKKER!!! Der er alt!!! Jeg var der blot i 10 dage, men hvad jeg så og hvad jeg oplevede var imponerende. Et absolut must go to again. Da jeg tog afsted havde jeg hørt tilpas lidt om landet, så det var et yderst interessant potentielt besøgsland. Samtidig er landet relativt lille (ca. 1,5 gange større end DK), så skønt 10 dage ikke er meget, så var der en god chance for, at jeg kunne få et indtryk af landet. De første 5 dage blev brugt i selskab med min mor i Tbilisi, samt en smuttur til Kazbegi, hvorefter jeg sagde farvel til mor og smuttede en tur til Svaneti - se rejsebrev. Turen gik herefter til Sortehavet - Batumi - og så igen tilbage til Tbilisi, hvor jeg slappede lidt af i et par dage.

Articles

Besøgsår: 2012 l Sveneti - et snapshot fra det sydlige Kaukasus
Welcome to Georgia Udsigten her fra min lille balkon er generøs. Sneklædte tinder i nord, syd, øst og vest, mest markant med Mt. Banguriani (3838) og Mt. Tetnuldi (4851 m.), b...